2005-10-25
Nyhet

Gratis seminarium i Filemaker Pro 8

Det anordnas ett gratis seminarium om Filemaker Pro 8. Seminariet vänder sig till både dig som är användare och till dig som är utvecklare och nyheterna i Filemaker 8 kommer att avhandlas, däribland dessa:
Skapa PDF-filer direkt från FileMaker och skicka iväg via e-post, skapa MS Excel-filer direkt i FileMaker, enklare exportmöjligheter, möjlighet att skapa snyggare och enklare design på dina lösningar, nya ttvecklingsguidelines, med mera.

Filemaker Pro 8 Advanced kommer också att visas. Detta är utvecklingsversionen av Filemaker och där gås bland annat igenom hur man flyttar gamla lösningar snabbare och effektivare, skapar skräddarsydda menyer, med mera.

Det hela går av stapeln på Vasagatan i Stockholm den 7-8:e November, där tiderna för den 7:e är 13-17 och den 8:e 08-12.

Detta är kostnadsfritt men antalet platser är begränsat. Anmälan kan göras här.© 2019 Omsoc Publishing AB