2016-01-04
Nyhet

Magsafe-laddare för iPhone

I Kina är allting möjligt, tydligen. Jag vet inte riktigt om jag skulle rekommendera att ha samtliga fyra laddstift öppna för omvärlden på det sätt som visas på bilderna, för att inte tala om att det inte går att ansluta telefonen till några andra tillbehör via lightning-porten så länge denna adapter sitter i.

Ett förtydligande är kanske på sin plats avseende laddkabeln i sig: det är ingen officiell produkt från Apple, och man kan inte använda en vanlig Magsafe-kabel för detta utan det är en kopia helt enkelt.

(Tack till Hyper-V för tipset)

Uppdatering: Detta är inte det första försöket att göra en Magsafe-liknande laddkontakt för Lightning-utrustade Apple-produkter. Denna kickstarter, kallad Znaps, nådde sitt finansieringsmål och ska ha börjat levererats, tipsade Lars Hernborg.© 2019 Omsoc Publishing AB