Ditt stöd är viktigt! Med din hjälp finns Macpro kvar även i framtiden. Läs mer här
!

2015-11-09
Nyhet

AMD stämda efter processorbluffande

Ars Technica:

A class action lawsuit has been filed against chip-maker AMD for allegedly tricking consumers into buying its Bulldozer processors by overstating the number of cores contained in the chips. The suit claims that while Bulldozer was advertised as having eight cores, functionally it actually only had four.

Det fanns en tid då man alltid höll en extra tumme för AMD i sin eviga fajt mot Intel. Nu verkar de snarare ha förvandlats till ett processortillverkande ATI, för övrigt ett bolag som AMD köpte för några år sedan.

 

 


Macpro är annonsfri för att göra din läsupplevelse bättre.
Läs mer här om hur du hjälper Macpro förbli annonsfri

© 2004 - 2017 Joacim Melin