Ditt stöd är viktigt! Med din hjälp finns Macpro kvar även i framtiden. Läs mer här
!

2015-12-31
Nyhet

Skaparen av Debian Linux är död

Docker:

It is with great sadness that we inform you that Ian Murdock passed away on Monday night. This is a tragic loss for his family, for the Docker community, and the broader open source world; we all mourn his passing. To Ian’s children, family and loved ones, we offer our full support and deepest sympathies.

Ian was perhaps best known professionally as the founder of the Debian project, which he created while still a student at Purdue University, where he earned his bachelor’s degree in computer science in 1996.

Ian Murdock blev 42 år gammal.


Macpro är annonsfri för att göra din läsupplevelse bättre.
Läs mer här om hur du hjälper Macpro förbli annonsfri

© 2004 - 2017 Joacim Melin