2016-05-11
Retro

Missa inte Datormagazin Retro!

Om du som jag tillhör generationen som i princip växte upp med Datormagazin på 80- och början på 90-talet känner du kanske en saknad ibland efter en tidning som skriver seriöst och professionellt om dina favoritdatorer. Du kan sluta sakna nu och istället glida över till denna sida där du kan vara med och backa vad som är årets retroprojekt alla kategorier: Datormagazin Retro.

Jag är inblandad i projektet, dels som skribent men också som redaktör och jag har verkligen sett fram emot denna dag då vi (jag och Datormagazins nuvarande redaktion) kan presentera Datormagazin Retro för omvärlden, så här 30 år sedan tidningen först lanserades.

Missa inte detta – de 30 första backarna på detta kickstarterprojekt får det till specialpris och det finns gott om roliga belöningar som t-shirts och annat som bonus om du backar projektet med några kronor till.© 2021 Omsoc Publishing AB