2016-06-29
Länk

Framtiden oviss för amerikanska Top Gear

Adam Ferrara:

FYI: Wanted you all to see the statement made by our producers-
BBC WorldWide:

BBC Worldwide, which produced Top Gear USA, issued a statement confirming the series’ end on History while remaining optimistic about the show’s future.

“History treated Top Gear USA with great care, and the show had a solid five-season contractual run with the network,” a BBC Worldwide Productions spokesperson said. “We are fully committed to the hugely successful Top Gear brand — known all over the world — and have begun exploring new opportunities for the series in the US.”

Det finns de som inte gillar amerikanska Top Gear. De första avsnitten var verkligen inte bra men så här fem säsonger in har den tagit sig ordentligt och är numera betydligt mer sevärt än sin engelska förlaga.  Jag hoppas de hittar en ny kanal att sända programmen i.Macpro är annonsfri för att göra din läsupplevelse bättre.
Läs mer här om hur du hjälper Macpro förbli annonsfri


© 2004 - 2017 Joacim Melin