2004-09-25
Nyhet

Nya version av Creative Suite från Adobe 2005

photoshop.jpg
Webbsajten Think Secret uppger att Adobe planerar att släppa version 2.0 av programpaketet Creative Suite i början av år 2005. Enligt Think Secret kommer version 2.0 av Adobe Creative Suite att innehålla en ny version av Illustrator, troligen version 12.0 alternativt version 11.5) som just nu bär kodnamnet Zodiac, en ny version av Photoshop (version 9.0 alternativt 8.5) som just nu bär kodnamnet Space Monkey och en ny version av InDesign (version 4.0 alternativt 3.5) som just nu bär kodnamnet FireDrake.

GoLive, som utan större problem kan utses till ett av världens mest obegripliga program, kommer också det att få sig en översyn och uppgraderas till version 8.0. Kodnamnet för GoLive är i skrivande stund Reloaded.

Huruvida Acrobat 7.0, med kodnamnet Vegas, kommer att knytas till CS-paketet är enligt Think Secret oklart. Enligt rykten kommer Acrobat 7.0 att släppas innan årets slut.© 2019 Omsoc Publishing AB