2004-10-01
Nyhet

MacPro firar 20000!

macpro_stat.jpgUnder September månad hände något jag aldrig riktigt trodde skulle hända: MacPro hade över 20000 unika besökare under en månad. Grafen till höger visar utvecklingen sedan jag började arbeta med sajten i Januari och när den slutligen lanserades i Februari. Ljusblått är sidhämtningar, mörkblått filer och grönt antalet hits, som i September uppgick till 210867.

Träffar (hits) känns dock inte särskilt relevant att luta sig mot utan faktiska besökare är vad som gäller och i September månad var ni hela 21357 stycken!

För att fira detta kommer det inom de närmaste veckorna att hända lite saker här på MacPro. På Måndag kommer vi att offentliggöra en helt ny design på sidan. Jag har aldrig varit riktigt nöjd med hur MacPro ser ut så därför har min gode vän Daniel lagt ner många kvällar på att skapa en ny design som vi tror alla kommer att gilla.

Därefter är det dags för nästa stora övergång, och det är att vi slutligen, äntligen, kommer att begåvas med en G4-maskin och Mac OS X Server 10.3. Jag väntar fortfarande på att maskinen ska komma men jag har ett löfte om att den ska dyka upp när som helst.

Ett stort tack till alla som besöker sajten och/eller kommer med synpunkter på innehållet!

/Jocke© 2019 Omsoc Publishing AB