2004-11-17
Nyhet

En pimp

macportable2.jpgMacintosh Portable gjorde knappast skäl för namnet. Den var stor, klumpig, hade ingen bakgrundsbelysning på skärmen och vägde som en säck tegelstenar. Författaren Steven Levy skriver i sin utmärkta bok Insanely Great att man inte kunde använda en Macintosh Portable särskilt länge eftersom “benen domnade bort ganska snabbt”, om man nu skulle få för sig att försöka ha datorn i knät. Den var dessutom för stor för att få plats på ett bord framför din stol på flygplanet så i princip var den ganska värdelös om man inte ville ha den konstant placerad på skrivbordet.

Men nu har en vänlig själ ändå gjort något som får det att vattnas lätt i munnen. Han har moddat en Macintosh Portable, och det på ett riktigt läckert och smakfullt sätt. Jag säger inget mer utan ber dig bara titta här.© 2019 Omsoc Publishing AB