2005-04-01
Nyhet

Apple Executive Briefing Center, Paris

Efter visat intresse så plåtade jag några bilder av lokalerna i Paris där Apple har sitt EBC. Några av bilderna (från produktutställningen) är från 2004 (glömde plåta där ute, men det ser i princip likadant ut nu, bortsett från att de senaste produkterna står där). Resten är tagna under denna vecka.

Den leende mannen i den välstrukna skjortan heter Erik Zeleneka och är i princip chef över det mesta som rör Apples satsning på serverområdet. Han berättade också, efter en fråga från mig, om att det var han som beslutade om att dra tillbaka 2005-003-uppdateringen för Mac OS X-server. Detta två minuter efter att han under sin presentation stolt berättat att Apple minsann testar alla uppdateringar noga med alla komponenter i operativsystemet innan de skickas ut.

Bilderna hittar du här.© 2019 Omsoc Publishing AB