2005-05-09
Nyhet

Välkommen till Macpro 3.0!

Det har filats, arbetats och diskuterats. Men nu är den äntligen klar: MacPro:s nya form har äntligen blivit verklighet tack vare Johan Boström och Andreas Frisk. Johan har tagit fram designen för själva webbsidan och gjort all kodning och Andreas ritade loggan som jag tycker känns sjukt bra.

Ett systembyte har också genomförts. Numera kör vi WordPress istället för Movable Type, mycket tack vare de stora spamproblemen som Movable Type led av. I förlängningen blev det ohållbart då antispamverktyget började få problem att bygga om delar av databasen och därför är nu detta fixat. WordPress har mycket mindre, om än några, problem med kommentarsspam så vi hoppas verkligen att detta ska bli ett problem som vi snart har glömt bort.

Saker som återstår :

Användare av Internet Explorer 5.0 på MacOS9 eller motsvarande version alternativt senare på PC/Windows kommer att ha vissa problem med att läsa MacPro. Internet Explorer är inte direkt världsmästare på att följa standarder och i synnerhet inte när det gäller CSS. Det jobbas på saken och inom kort kommer detta också att fungera som smort. De PC-användare som kan bör istället använda Firefox som inte bara är gratis utan dessutom är duktig på att följa standarder. Och är säker.

RSS-feeds är det också lite si och så med. . Fixat.

Sökfunktionen fungerar inte alls för närvarande.

Andra mindre utseendemässiga skavanker kan också dyka upp men dessa kommer vi också att åtgärda vad tiden lider. Hittar du nåt som ser konstigt ut så säg gärna till i en kommentar nedan!

Så, vad tycker ni då? Kommentera gärna!© 2020 Omsoc Publishing AB