2005-05-24
Nyhet

x86 i en Apple tablet?

Nu börjar ryktena få riktigt bra fart. Apples patentansökan tidigare för formen på en Tablet-dator kan mycket väl ha något att göra med de rykten vi hört senaste dagarna om att Apple och Intel eventuellt har lite business tillsammans. Rob Bushway bloggar ofta och gärna om Tablet PC-datorer och han postar uppgifter från en anonym källa säger sig ha hört rykten från fem olika källor att Apple inom kort kommer att presentera en Tablet-dator.

Apples samarbete med Intel skall enligt Bushways källa gälla de strömspararfunktioner som skall finnas i den kommande Tablet-datorn. Samma källa säger också att han (eller hon) har sett och testat prototypen som skall vara vit och köra en nedbantad version av Mac OS X.

Den som lever får se. Bushways blogg finns här.

(via Mats Larsson)© 2019 Omsoc Publishing AB