2006-04-27
Nyhet

Popwire premiärvisar Ingest Engine

Svenska Popwire premiärvisar sin nya produkt Ingest Engine på NAB 2006-mässan i Las Vegas. Ingest Engine är tänkt att fungera som en överföringsmekanism från bandbaserade media till en del av ett digitalt arbetsflöde där material från band importeras till ett högupplöst format och därefter kan lagras, bearbetas och sändas. Ingest Engine är en client/server-lösning där klientdatorerna kan använda en central importeringsserver.

Hårdvarukraven för den senare är dock inte av det blygsammare laget: En PowerMac G5 Quad med minst 2GB internminne och 20MB diskyta för varje sekund material som importeras och kodas. Ingest Engine importerar till format som okomprimerad 4:2:2 SD, DV25, MPEG-2 I frames och proxykopior med MPEG-4/AAC.

För mer information, besök Popwire.© 2019 Omsoc Publishing AB