2006-05-16
Nyhet

Apple lanserar MacBook

Den väntade ersättaren till iBook:en presenterades precis av Apple. MacBook heter den, inte heller helt chockerande, men intressant nog har den liksom MacBook Pro en inbyggd iSight-kamera, finns i både svart och vitt och är på 13″ mot gamla 12″-modellen. Processorerna sträcker sig från 1.83 till 2GHz och det är i samtliga tre modeller Intel Core Duo-processorn som sitter i. Noterbart är också att den svarta maskinen endast finns med den snabbare processorn.

Samtliga tre modeller levereras med 512MB internminne som standard 60-80GB hårddisk, 13.3″ skärm och de två värsta modellerna har en Superdrive inbyggd. Liksom MacBook Pro har denna maskin den smarta strömkontakten MagSafe, fjärrkontroll och DVI med stöd för dubbla skärmar, optisk digital ljudingång och ljudutgång, gigabit Ethernet, rörelsedetektor samt TrackPad-styrplatta

Priserna på maskinerna sträcker sig från 10795 kronor till 14795 kronor för den svarta modellen.

Kan nån förklara varför man ska vänta på en 12″ MacBook Pro? Den här maskinen har ju nästan allt!

Köp din nya Macbook här och stöd Macpro!© 2021 Omsoc Publishing AB