2006-12-29
Nyhet

Ny Mac-version av Lotus Notes-klient

IBM meddelar att de nu släpper version 7.0.2 av Lotus Notes-klienten för Mac OS X. I den senaste versionen av klientprogramvaran finns funktioner som exempelvis Lotus Sametime Instant Messaging, stöd för “Web 2.0-funktioner” som exempelvis en personlig blog som kan publiceras på en Lotus Domino-server, chatfunktion, trådning av e-post för att enklare kunna följa e-postdiskussioner, bättre kalenderfunktionalitet, stöd för RSS och lite annat smått och gott.

Huruvida den nya Mac-versionen äter lika mycket minne som Windows-versionen av tradition brukar göra återstår väl att se men IBM vill ha 101 dollar per användare för kalaset och programvaran är en universal application med stöd för både x86 och PPC.

Mer information finns här. En smula underhållande är det faktum att programvaran släpptes redan den 30:e November men att IBM först idag skickade ut pressmeddelandet. Mindre underhållande är att någon testversion för OS X inte finns att ladda ner från IBM, medan allt från AIX till Linux och Windows är tillgängligt.© 2019 Omsoc Publishing AB