2007-05-03
Nyhet

Smarta brevlådor med Mailboxer

MailboxerMailboxer är ett litet program som automagiskt, utifrån adressboken, skapar smarta brevlådor i Apples Mail. Alla kontakter i valfri grupp får en egen brevlåda där all mejlkonversation med denne samlas, inte bara inkommande post utan även utgående, vilket gör det enkelt att se hela konversationen man haft med den kontakten.

Handhavandet är löjligt enkelt, se bara till att dina kontakter i adressboken är uppdaterade, välj vilken grupp som du vill skapa brevlådor för, döp din smarta brevlåda och till sist klicka på den blå knappen. Klart! Funktionen som Mailboxer erbjuder är egentligen inte speciellt svår att fixa själv, men jag garanterar att det kommer ta längre tid, speciellt om man faktiskt har sin adressbok uppdaterad.

Mailboxer är så kallad “Beerware”, gillar du programmet så bjuder du utvecklarna på nåt att dricka, gillar du det inte så… Jag gillar det och ser ingen anledning till att inte använda det, betyget blir därför en femma.

Mer info och länk för nerladdning finns HÄR© 2020 Omsoc Publishing AB