2007-09-17
Nyhet

Anslut flera skärmar till din Mac

matrox_425.jpg

Matrox tillhör verkligen veteranerna inom grafikkort. Förr i tiden var de med i racet mot ATI och Nvidia men de senaste åren har de allt mer inriktat sig på att tillverka nyttigare grafiklösningar för de som exempelvis sysslar med röntgen, börshandel, med mera, där adelsmärket har varit att deras grafikkort kan hantera fler skärmar än två. Parheliakortet som kom för några år sedan kunde exempelvis hantera upp till tre skärmar, samtliga anslutna via DVI.

Glädjande nog har Matrox även produkter för oss Mac-användare och användare av PowerBook, MacBook Pro, Power Mac, Mac Pro och Mac Mini använda dessa produkter. Upp till fyra skärmar till en Mac Pro hade väl inte varit fel?

Jag är osäker på hur det ligger till med distributionen av dessa produkter i Sverige men kanske någon i läsekretsen vet mer?

Hur som helst, läs mer här!.

Esbjörn Jonsson belönas för detta tips med ett exemplar av Parallels Desktop 3.0 for Mac. Läs mer om tävlingen här!© 2021 Omsoc Publishing AB