2007-09-28
Nyhet

Macpros betygssystem

macprorek_425.jpg

Vi vill berätta mer om vårt betygssystem…

Betygsskalan i våra tester på Macpro har tidigare gått från en skala från 1-5:

1 – Jisses. Hur nådde den här produkten marknaden? Ta inte emot ens om du får den gratis.
2 – Uj uj. Har du fått den gratis är den värd ett försök, annars begär pengarna tillbaka.
3 – Medelmåttig, men inte helt bortom räddning.
4 – Helt godkänd men inte perfekt. Värd att köpa.
5 – Mycket bra produkt. Har få eller inga svagheter och värd pengarna.

Den nya utmärkelsen vi nu introducerar heter kort och gott Macpro Rekommenderar. Det är en utmärkelse vi delar ut till en produkt när den är något alldeles extra. När grundtanken, arbetet bakom eller någon annan faktor i en produkt eller tjänst gör att vi helt enkelt faller pladask för den.

Att få denna utmärkelse slår en femma. Det är det högsta betyg vi kan ge och ni kommer inte att få se denna “guldmedalj” ofta, men när vi väl drar fram den ur rockärmen är det för att produkten eller tjänsten är värd det.© 2021 Omsoc Publishing AB