2007-11-06
Nyhet

Leopard-missnöje bland Apple ÅF

Det mullrar allt högre ute bland Apples återförsäljare. Flera av varandra oberoende återförsäljare, som samtliga vill vara anonyma, talar om vad som tycks vara ett utbrett leveransproblem från Apples sida, något som blivit smärtsamt tydligt i samband med lanseringen av Mac OS X 10.5 Leopard.

Macpros källor talar om oklara eller i vissa fall helt uteblivna leveransbesked från Apple om när Leopard kan levereras vilket lett till att många kunder som varit inne i butik för att köpa Leopard istället tvingats lägga en beställning och sedan hör av sig dagen efteråt för att avbeställ sin order av Mac OS X 10.5 Leopard då Apple Store istället kan leverera omgående.

En uppgiftslämnare talar om en allt större uppgivenhet ute hos återförsäljarna, som mer och mer känner sig som ett ’showroom’ för Apple där kunderna går in, testar produkterna och sedan går hem och beställer från Apple Store.

Vad tycker du? Arbetar du i branschen? Kommentera gärna!© 2021 Omsoc Publishing AB