2007-12-03
Nyhet

Jultävling 2007 – designa nya Macpro.se och vinn kanonpriser!

Sugen på lite fina priser? Macpro har det stora nöjet att presentera årets jultävling, som helt går i kreativitetens tecken. Vi har länge funderat på att få lite mer fason på hur Macpro rent grafiskt skall se ut och vi tänkte att vi kunde med vår jultävling få in nya fräscha ideér och perspektiv från er läsare. Priserna:

sanyo.gifFrån Sanyo Nordic har vi fått ett en Xacti HD700 digitalvideokamera (till höger) att dela ut. Denna kamera klarar av stillbilder på upp till 7.1 megapixlar och att filma i 720p. Filmmaterialet komprimeras med MPEG-4 AVC/H.264-format och ett 8GB SD-kort rymmer 1 timme och 53 minuter film.

lexmark2.jpgFrån Lexmark har vi tre priser:En färglaserskrivare, Lexmark C530dn ( Tidigare testad här på Macpro. C530dn är en färglaser med en utskriftshastighet på 21 sidor per minut i färg och 22 sidor per minut i svart/vitt. C530dn har inbyggd anslutning för både USB och ethernet.

En Trådlös 4-i-1 Lexmark X6570 (skriv ut, skanna, kopiera, faxa).X6570 stöder anslutning via USB och trådlöst nätverk via 802.11n-standarden (108Mbps) och skriver ut upp till 28 sidor per minut i svart-vitt och 24 sidor per minut i färg.

En Trådlös 3-i-1 Lexmark X4550 (skriv ut, skanna och kopiera). X4550 klarar anslutning via USB och trådlöst nätverk via 802.11g-standarden (54Mbps) och skriver ut upp till 26 sidor per minut i svart-vitt och 18 sidor per minut i färg.

wacomjul.jpg

Från Wacom kommer Intuos3 A5 Wide Special Edition, Intuos3 Special edition från Wacom är ett proffsverktyg för digitala kreatörer. Detta är en specialdesignad pennplatta Intuos 3 som kom ut i höstas för att fira företagets 25 årsdag .

Intuos har fått många priser och närmast standard bland grafiker och fotografer.

macdaddy.jpgMacdaddy som är specialiserade på serverplatser för Macar (där bland annat Macpro och Maximac ligger) bjuder på serverplats i sex månader.

datormagazin.jpgFrån Datormagazin, Sveriges största tidning för seriösa datoranvändare, har vi tre helårsprenumerationer att lotta ut.

Från Kensington har vi fyra priser:FM-sändare vid namn Liquid FM, tre möss (en av varje modell): Wireless Presenter Media Mouse, Slimblade Media Mouse samt Slimblade Presenter Media Mouse.

kensington.jpg

store_box_fmp9.jpgFrån Filemaker har vi ett pris:En obegränsad licens av Filemaker Pro 9 för Mac OS X och Windows XP/Vista.

Från Netgear har vi två priser: En Skype-Dect telefon SPH200D och en trådlös router RangeMax NEXT 270 Mbps.

netgear.jpg

Från Moreware har vi sex stycken priser, tre licenser av virtualiseringsprogrammet VMware Fusion och tre licenser av offsite-backup programmet Crashplan Pro.

crash.jpg

adobe.jpgFrån Adobe har vi en licens av Adobe Lightroom som vinst.

Adobe Lightroom är yrkesfotografens verktygslåda nummer ett â använd ett och samma program för att hantera, justera och presentera stora volymer av digitala foton: mindre tid framför datorn, mer tid bakom kameran.

PWI har donerat tre licenser av Parallels Desktop for Mac.

Vad handlar tävlingen om då? Den handlar helt enkelt om att skapa en ny design för Macpro.se. Du kan göra den i Photoshop, Gimp, Pixelmator, iWeb eller vad du vill, så länge det är en orginaldesign och du har skapat den själv. Kodningen av sajten behöver du inte oroa dig för utan låt fantasin flöda fritt. Utöver själva designen krävs också en dokumentation över vilka funktioner din design innehåller.

Vinnarna väljs av en är enväldig jury bestående av Macprosredaktion. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnaren av tävlingen får förutom att se sin design i nästa version av Macpro även välja valfritt pris. Andrapristagaren får också förutom äran välja valfritt pris av de som är kvar och så fortsätter vi till alla vinster är utdelade.

Skicka ditt bidrag till jul@macpro.se innan den 15 December.



© 2021 Omsoc Publishing AB