2008-11-19
Nyhet

Tunga Apple-seminarier till Stockholm

<

p>

Apple är ute på seminarieturné och har ett antal dragningar på gång i Stockholm. Närmare bestämt på Berns i Berzeli Park går det hela av stapeln.

De två seminarierna innehåller en hel del intressanta ämnen. Det första seminariet har fått namnet Collab 101 Collaborative Environments in Mac OS X där alla programvaror i Mac OS X Server för samarbete, exempelvis e-postservern, wiki-servern och iChat-servern, avhandlas. Se mer information här. Seminariet går av stapeln den 11:e December 08:00-12:00.

Det andra seminariet bär namnet 301 Directory Services Integration och handlar precis som namnet antyder om hur man integrerar Mac OS X-maskiner, både servrar och arbetsstationer, i Microsofts katalogtjänst Active Directory. Se mer information här. Seminariet går av stapeln den 11:e December 13:00-17:00.

Båda seminarierna arrangeras alltså på Berns i Berzeli Park, Stockholm.

Tack till Peter Esse som tipsade.© 2020 Omsoc Publishing AB