2008-11-20
Nyhet

Den enes död, den andres bröd

Minns du Apples iPod Hifi? Den försvann i början av september förra året och sedan dess har det varit både en och två användare som skrikit sig hesa till det faktum att de faktiskt vill ha en sån iPod-docka med inbyggda högtalare. Men sörj icke mer – Fireant Tribe är här, en högtalare med inbyggd docka för iPod och iPhone som åtminstone om man ska titta på bilderna är märkligt lik gamla iPod Hifi… vilket i sig inte gör något, för den var ju rätt snygg (se bild nere till höger).

Fireant Tribe är en en serie nya aktiva högtalarsystem med inbyggd iPod och iPhone-docka. Högtalarna levereras i sex olika färger i högglansig lack. Uteffekten är 40 watt och hela tingesten väger 5,5 kilo, utan iPod eller iPhone.

Priset ska bli 2195 kronor inklusive moms och den ska säljas hos “utvalda återförsäljare”. Vilka de är kan du se här.

Vi kommer att försöka återkomma med ett test inom kort av Fireant Tribe.© 2020 Omsoc Publishing AB