2008-11-20
Nyhet

Misstänkt billig iPhone siktad

Om du som jag och många andra med mig (inklusive vår tipsare) är på jakt efter en iPhone till betydligt bättre priser än vad Telia kan erbjuda, kan det erbjudande vår tipsare upptäckte te sig som väldigt attraktivt.

Men just nu ser det inte helt enkelt ut. Och det finns både en och två webbshoppar som erbjuder misstänkt billiga iPhones. En av dem är är webbsajten Hobby Teknik som nu säger sig kunna erbjuda iPhones för 2990 kronor från och med första december i år.

Nu är jag inte den som vill fälla någon utan att ha gjort en rejäl genomlysning, men för egen del kommer jag att hålla i mina pengar och inte handla här. Sajten är full av stavfel, det saknas kontaktuppgifter utöver en mailadress och det känns överlag inget ställe man vill skicka sina pengar till. Kanske har jag fel, men jag tror tyvärr inte det. Tag varning, således.

Svenska Macworld har även de en artikel i ämnet som rör en annan misstänkt återförsäljare. Rekommenderad läsning det också.

Tack till KenKarniff som tipsade© 2020 Omsoc Publishing AB