2009-04-08
Nyhet

Den fortsatta kontroversen runt MacHeist

Simone Manganelli har en intressant poäng angående MacHeist 3:

“Put it this way: would you rather pay $10 to Universal Music Group for a music album, or $15 directly to the band in question?”

Varför ska man ge MacHeist-arrangörerna en del av kakan när man istället kan köpa programmet direkt och ge hela summan till utvecklaren? Det är en bra poäng, om man bortser från faktumet att MacHeist hjälper många mindre utvecklare att hamna i rampljuset och tjäna in en hel del pengar på en ganska kort tid. Jag antar att det är upp till var och en att avgöra vad som känns rätt. För egen del har jag inte lagt några pengar till MacHeist utan jag köper istället programmen separat och får exakt bara de program jag vill ha, varken mer eller mindre.© 2020 Omsoc Publishing AB