2009-04-30
Nyhet

En rätt avgörande anledning att köra eget

Silverfisken:

“Jag vaknar i gryningen som så många gånger förr. Solen glider upp över horisonten, först till djupt röda, sen allt gulare toner. Jag har sett soluppgången här så många gånger förr, men ändå är nåt annorlunda nu. Jag vet att jag inte behöver stressa iväg till en byrå i stan, jag vet att jag inte behöver ta till vara på varje minut innan jag går. Ibland kunde jag till och med bli stressad av helgerna. Njut nu medan du kan liksom. Och så blev man stressad av det. Nu styr jag över min egen tid. Min lönesänkning är väldigt dramatisk, men det spelar inte så stor roll. Jag kan ligga här och för första gången bara njuta av dagen. Jag räknar inte ner till något längre. Ingen tid då jag måste gå. Ingenting. Frihet tror jag det kallas.”

Jag hoppas han klarar det. Själv blir jag enormt inspirerad av människor som står på sina egna ben och faktiskt överlever.© 2020 Omsoc Publishing AB