2009-06-08
Nyhet

Ny 15" MacBook Pro

Ingen ExpressCard-plats, men däremot en för SD Card.

Jag minns inte när Apple gjorde en sådan här helomvändning sist och spolar något som de introducerat för inte så värst många år sedan. ExpressCard har knappast varit den succé som Apple hoppades på och att de nu skickar in en plats för SD-kort är visserligen trevligt men samtidigt finns det många kortstandarder för kameror som inte fick plats.

Annars är väl den stora nyheten det nya stora feta batteriet som precis som på 17″-modellen av MacBook Pro inte går att byta ut. Apple lovar en livslängd på fem år eller 1000 laddningar. 15″-modellen klarar nu hela åtta gigabyte internminne vilket i kombination med en 64-bitarsprocessor i form av Intel Core 2 Duo och ett operativsystem i form av Snow Leopard inte alls smakar fel.© 2020 Omsoc Publishing AB