2009-06-13
Nyhet

Dagens Media byter form och tar betalt

Fredrik Svedjetun:

En stor nyhet är avdelningen DM Plus som bara är tillgänglig för våra prenumeranter. Här kommer vi att publicera alla artiklar från papperstidningen, extramaterial med anknytning till det som finns i pappret, samt en hel del innehåll som är exklusivt för DM Plus.

Tanken är att ge mer till alla våra betalande läsare – som nu går från att ha varit papperstidningsprenumeranter till att bli Dagens Media-kunder i en vidare bemärkelse.

Jag är övertygad om att det här är rätt väg att gå. Jag tror bestämt att det går att ta betalt för medieinnehåll på nätet, i synnerhet om man är en nischtidning med ett unikt innehåll, och jag skäms inte över att kräva betalning för det mest tidskrävande materialet som alla duktiga Dagens Media-medarbetare lägger ner stor kraft på.

Bättre form är det helt klart, och jag håller med Svedjetun: att ta betalt för materialet är nödvändigt när annonsörerna i allt större utsträckning viker ner sig.

Skulle du betala för exklusivt material på Macpro? Hör av dig med dina åsikter!© 2019 Omsoc Publishing AB