2009-06-17
Nyhet

Det här kommer att bli smärtsamt

Palm har verkligen inte tänkt efter när det gäller synkroniseringen mellan Pre och iTunes, där Pre som bekant låtsas vara en iPod för att på så sätt lura iTunes att synkronisera utan någon tredjepartskod.

Lynn Fox på Palm:

Palm’s media sync works with the current version of iTunes. If Apple chooses to disable media sync in a future version of iTunes, it will be a direct blow to their users who will be deprived of a seamless synchronization experience. However, people will have options. They can stay with the iTunes version that works to sync their music on their Pre, they can transfer the music via USB, and there are other third-party applications we could consider.

Det här kommer att bli väldigt smärtsamt för Palm, och för Pre-användarna.© 2019 Omsoc Publishing AB