2009-06-22
Nyhet

Ny RSS-läsare för iPhone..

som faktiskt kan vara en ersättare till NetNewsWire.

Mitt problem är att jag har över 200 RSS-flöden i min läsare. Synkroniseringen mellan NetNewsWire på min iPhone och fungerar inte så värst och fördröjningen i NetNewsWire från det att en artikel postas till att den dyker upp i RSS-läsaren är minst sagt irriterande.

Min iPhone är en otroligt viktig del i mitt arbetsflöde för att driva Macpro. På tåget eller bussen till jobbet går jag igenom morgonens nyheter, mailar länkarna till de som jag vill posta till mig själv och tar sedan hand om själva postningen så snart jag sitter framför en dator. Det är inte särskilt snyggt men det fungerar faktiskt. Men om jag inte har de senaste nyheterna i fickan, och om de jag redan läst ändå är listade som olästa när jag sedan sätter mig framför min notebook, hur pass värdefull är då NetNewsWire egentligen.

Kan Fever lösa problemet? Jag vet inte, men jag återkommer i frågan när jag testat.

Fotnot: Fever körs i webbläsaren och fungerar, givetvis, lika bra även på din Mac eller vfsh.© 2019 Omsoc Publishing AB