2009-06-24
Nyhet

En återkommande anledning att inte gå på bio

Signaturen G Blanckert på Aftonbladet Debatt:

Jag och mitt 4-åriga barnbarn gick på biomatiné härom dagen på Filmstaden Söder i Stockholm. Vi betalade 90 kronor och 70 kronor för biljetterna, dyrt men okej.
Barnet älskar popcorn så vi köpte en bunke. Strax efteråt blev hon törstig och ville ha vanligt vatten. Vi frågade vänligt på samma ställe som vi köpte popcorn om ett glas vanligt vatten till 4-åringen.
Det får du köpa på flaska för 19 kronor fick jag till svar. Ja, då gjorde jag det, köpte flaskan och bad om en mugg eftersom lilltjejen inte är van att halsa ur flaskor, här kommer jag nu till min nästan ohanterbara ilska:
Den tomma pappmuggen kostar 18 kronor, fick jag till svar.

SF har ett maffialiknande monopol över biograferna i vårt land, och inte ett finger rörs för att göra något åt saken.

Så nej tack, SF. Jag ser film hemma i en bekväm soffa.

Där en tom mugg inte kostar 18 kronor styck.© 2019 Omsoc Publishing AB