2009-06-30
Nyhet

Rättelse

I mitt tidigare test av Iomegas StorCenter IX2 så missade jag en väsentlig del. Iomega har släppt en firmwareuppdatering som ger många av de funktioner jag efterlyste i mitt test, och detta hade jag missat.

Bland dessa finns stöd för AFP, fjärråtkomst till filer på enheten, en Torrent-klient och också funktioner som quota på enskilda mappar och stöd för jumbo frames som gör det möjligt att nyttja större datapaket.

Detta gör givetvis Iomegas StorCenter IX2 betydligt mer prisvärd, även om givetvis en funktion som stöd för Time Machine hade gjort det till en riktig fullpoängare. Tag ändå med detta i beräkningarna när du står och ska handla din NAS, för Storcenter IX2 är som jag skrev i mitt tidigare test en enhet du säkert blir nöjd med om du köper den, även om den kunde vara tystare.© 2019 Omsoc Publishing AB