2009-07-01
Nyhet

Framtiden för MacBook Air?

Glenn Wolsey:

The current line leaves us with a choice of either a 13″ MacBook, two variations of the 13″ MacBook Air, and three sizes of the MacBook Pro.
The direction we’re heading in makes it quite clear that the merging of the MacBook and the Air lines would make sense, and is certainly possible. The Air becoming the MacBook whilst the Pro line remains as is in three excellent size choices.

This merge would make things much more simple for those out to buy an OSX-based laptop. A 0.16-inch super thin, design conscious yet powerful for everyday tasks MacBook. Or the MacBook Pro for those who want a little more expandability or screen real estate in their system, in 13-inch, 15-inch, and 17-inch variations.

Jag har varit sugen på en MacBook Air rätt länge nu, men minnesbegränsningen (2GB) gör att jag ännu inte känner att maskinen är tillräckligt prisvärd. Över 15000 kronor för en ny maskin som riskerar att vara på gränsen till oanvändbar om ett par år tilltalar åtminstone inte mig.

Begagnatmarknaden talar också sitt tydliga språk. Tittar man på Blocket så finns det gott om MacBook Air som är i princip nya till väldigt låga priser. Visst, några av dem är säkert stulna men det finns ändå slutsatser att dra av detta.

Och bra klipp för de som ändå är beredda att ta steget.© 2020 Omsoc Publishing AB