2009-08-13
Nyhet

Vad nu Palm ska med det till

Pre rapporterar tillbaka GPS-koordinater till Palm när kraschrapporter skickas in till företaget.

Ur avtalet som varje Pre-ägare faktiskt ingår bara genom att använda Pre:

You agree that Palm and its subsidiaries, affiliates, partners, suppliers, and agents (collectively, Affiliates) may collect, store, access, disclose, transmit, process, and otherwise use your Registration Data, account or Device information, content, and technical data for Palm and its Affiliates to provide you with the Services, address your requests, provide technical support, process any transactions for your account, and otherwise in accordance with Palm’s privacy policy.

Nyckelorden här är “affiliates, partners, suppliers and agents“, det vill säga, exempelvis annonsörer och andra som gärna vill trycka ut marknadsföring, snoka i hur du använder din telefon och var du gör det.

Inte snyggt alls.

(Via Daring Fireball)© 2021 Omsoc Publishing AB