2009-08-14
Nyhet

Skulle inte Com Hem bli bättre på sånt här?

Prankmonkey vinner pris för veckans bästa bloggning:

Plötsligt är Skånskan tillbaka i högerörat och meddelar att koncist att allt det som Com Hem sagt skall vara gjort inte har gjorts, varpå hon beordrar fram serienumret på mitt modem för att det inte skall göras en gång till. Att jag sitter på jobbet landade tydligen inte. Seså, fram med det.

– Men du. Det har jag ju gett er det tre gånger innan? Varför måste jag ge det igen? Och som jag förklarade alldeles nyss – precis efter att du svarade på samtalet – så sitter jag på jobbet. Och jag är ledsen, men jag tog inte med mitt bredbandsmodem dit.
– Ja, minn så aur det.
– ”Så är det?”
– Jau.

Tystnad. Eftersom Skånskan inte är intresserad av att lösa problemet, börjar jag.

– OK. Du kan inte dubbelkolla om du har uppgifterna framför dig, så vi kan få det här ur vägen en gång för alla?
– Näe. Di är ööönte där. Di har falli borrrt.
– Fallit bort?!
– Jau.

De kallas inte Com Bort för inte…© 2021 Omsoc Publishing AB