2009-08-19
Nyhet

Gå din egen väg

Marco Arment:

used to try to run a popular blog. I cared about timing posts for the weekday-morning rush and getting on Digg and getting meaningful comments and increasing my traffic and focusing my subject matter and becoming an authority and developing an audience and making enough money from ads to reach AdSense’s check-issuing minimum every few months and maybe actually breaking even after my hosting bill. For all of the trouble, it rarely worked, and the success definitely wasn’t proportional to the effort it took.

Then I stopped trying.

Marco har på många sätt gått samma väg som jag gjort med Macpro. De som minns den förra versionen av Macpro minns att jag och Daniel då försökte göra det till en webbtidning, inte en blogg. Och även om sajten var populär hos läsarna så var det i ärlighetens namn inte så roligt att göra den.

Nu när jag går min egen väg med Macpro, och postar lite vad jag vill, testar saker som jag vill testa och inte vad leverantörerna tycker att jag ska testa, och framför allt säger vad jag tycker, så har jag fler annonsörer och ni läsare tycks gilla sajten mer.© 2021 Omsoc Publishing AB