2009-10-17
Nyhet

Lite förändringar på Macpro

En blogg är inte en blogg om den inte förändras. Det är åtminstone min syn på saken. Som jag postade förra året så bestämde jag mig för att förändra Macpro och att skriva mer om precis vad jag ville. Och det har varit ett intressant och kul projekt att leka med vad Macpro egentligen är.

Men samtidigt har Macpro kommit längre och längre bort från kärnan, det vill säga texter som är skrivna av en unix/mac-nörd som mig för likasinnade tekniker, serveradmins och andra.

Så jag bestämde mig helt sonika för att förändra lite till. Macpro kommer att återgå till mer av det som Macpro var, och det som jag också tycker är kul att skriva om men inte passar in på Macpro lägger jag på min andra blogg där jag också skriver om arbetet i min egna firma.

Vill du, så ses vi även där. Annars ses vi här.© 2019 Omsoc Publishing AB