2010-03-15
Nyhet

Tävla och vinn!

Fjärrstyrningssajten LogMeIn är ett av de verktyg jag använder så gott som dagligen när jag ska arbeta med kunders datorer. Jag slipper använda VPN-anslutningar eller liknande utan kan enkelt surfa till LogMeIn och därifrån komma åt en dator hos en kund.

LogMeIn har nu lanserat LogMeIn Pro2 för Mac som gör det möjligt att på samma sätt som ovan fjärrstyra en dator från din Mac eller iPhone.

Jag har fått tre licenser som gäller i ett år vardera att lotta ut till de tre Macpro-läsare som först registrerar sig hos LogMeIn och sedan mailar över den mailadress till mig som de registrerat sig med. Testversionen gäller i 30 dagar och en licens på ett år kostar normalt sett strax över 50 Euro.

För att tävla, skicka ditt mail till adressen joacim (a) macpro punkt se med ärenderaden “LogMeIn för Mac!”
I mailet inkluderar du mailadressen som du registrerat dig med. Mail som inte innehåller dessa två enkla saker kastas direkt, och det gäller också tävlanden som inte registrerat sig på LogMeIn innan de mailar mig.

Lycka till!

Uppdatering: Tävlingen är nu avslutad! Grattis till vinnarna!© 2020 Omsoc Publishing AB