2010-06-14
Nyhet

Varför iPad är din nästa bärbara dator

Glenn Wolsey:

With the 3G iPad, and the Wi-Fi unit to some extent you’re able to complete most, if not all of the light tasks you do daily on your laptop. Access your email and the internet anywhere, take notes, write essays, presentations and spreadsheets, catch up on the latest news, play games, watch videos, play music, and more from the comfort of a 9.7″ LED screen with a battery no Apple laptop can match.

Jag har sagt det förut och säger det igen: batteriet i iPad är helt enkelt enastående.

Hade jag i och med mitt nya jobb inte tillbringat så mycket tid i bilen hade en iPad 3G varit ett köp direkt för mig. Nu är en iPhone 4 ett mer logiskt val i bilen men 3G-modellen av iPad kommer nästan garanterat att hitta hem till mig förr eller senare, WIFI-modellen av den samma har resten av familjen lagt beslag på sedan länge.© 2019 Omsoc Publishing AB