2010-08-07
Nyhet

Apple Battery Charger

Apple släpper en batteriladdare. Upphetsande? Nja. Nyttigt? Enormt. För ett pris som är minst sagt överkomligt får du en riktigt snygg enhet med totalt sex uppladdningsbara batterier för 299 kronor. Jag är osäker på om du ens får sex uppladdningsbara batterier för de pengarna, men jag är osäker.

Tre par batterier, som därmed passar bra för din Magic Mouse, din Magic Trackpad och ditt trådlösa tangenbord. Genomtänkt!

Sedan jag började använda min Magic Mouse flitigt så byter jag säkert batterier en gång i månaden så detta är något som åtminstone hos mig är ett givet tillbehör. Enligt Apple är batterierna av “exceptionell kvalitet” och ska hålla i upp till tio år. Bra för miljön, och för din plånbok.

Ett bra köp. Ett givet köp. Köp den idag.

Tillverkare: Apple
Pris: 299 kronor
Köp den hos: Apple Store.© 2019 Omsoc Publishing AB