2010-08-23
Nyhet

Tävling

Tävlingsdags! Tillsammans med vår annonsör Macdaddy ger vi nu tre lyckliga vinnare möjligheten att vinna gratis onlinebackup året ut! I priset ingår 200GB lagringsyta och upp till 1Gbit/s bandbredd hos Macdaddy. Tjänsten fungerar oavsett om du kör Mac OS X, Mac OS X Server, WIndows eller Linux.

För att tävla gör så här:

Besök Macdaddy:s hemsida och ta reda på svaren på de följande tre frågorna:

1. Hur stor lagringskapacitet får du med paketet Backup XXL?
2. Hur många IP-adresser ingår i Serverplats Mac Mini Server?
3. Vad har Macdaddy för användarnamn på Twitter?

Formalia

Maila de tre svaren till joacim (a) macpro punkt se. De tre första korrekta svaren som kommer in vinner varsitt backuppaket som fungerar till den 31/12 2010. Vill vinnarna därefter fortsätta använda paketet kommer de att erbjudas ett specialpris på detta. I ditt mail anger du namn, mailadress du vill bli kontaktad på, och vilket operativsystem du kör. Macdaddy kommer sedan att kontakta dig med allt du behöver veta!

Eventuell vinstskatt betalas av respektive vinnare.

Lycka till!© 2021 Omsoc Publishing AB