2010-12-01
Nyhet

Acer tror på vinst över iPad inom tre år

Gianfranco Lanci, VD för Acer, om hur lång tid det tar innan Acer har sålt fler surfplattor än Apple med sin iPad:

Two years. Three at the most.

Jag träffade Gianfranco Lanci på en pressresa till Marocko för en massa år sedan då Acer skulle förevisa en bunt nya produkter (bland annat en Tablet PC. Sålde väl sådär). Jag fick tio (10) minuter på mig att intervjua mannen i fråga, vilket var intressant då han i princip inte svarade på några frågor.

Jag lämnade intervjun helt övertygad om att Lanci var helt ointresserad av vad hans företag tillverkade och sålde (vilket också återspeglades i de totala nonsenssvar jag fick på mina frågor), och det är högst troligt att så är fallet även idag vilket också är ytterligare en anledning att garva brallorna av sig över det ovanstående citatet.© 2020 Omsoc Publishing AB