2011-01-29
Nyhet

När världen inte kan vänta på Apple

Cabel Sasser, Panic:

Our plan was simple: submit 4.1.5 to the Mac App Store, but don’t post it to our direct customers until it’s approved by Apple, so all customers are treated equally and get the update at the same time.

Unfortunately, as of today, the Mac App Store’s 4.1.5 remains in review. And while it’s a far more critical update for Mac App Store customers than direct customers, we no longer thought it was reasonable to make our direct customers keep waiting due to circumstances beyond their control. (Put another way, our support guys were preparing a full-scale riot.)

So: Transmit 4.1.5 is available today for direct customers!

Apple vägrade för övrigt godkänna uppdateringen av Transmit, vilket i sig var obegripligt då anledningen enligt Apple var användandet av ett API som Transmit sedan tidigare använder. En ny build av Transmit är inskickad till Apple men tills vidare är det, åtminstone om man använder Transmit, enklare att hantera uppdateringen själv än att gå via App Store.© 2021 Omsoc Publishing AB