2011-02-01
Nyhet

Edman går rätt väg

Mats Edman:

Ifjol omsatte Dagens Samhälle drygt 42 Mkr. På webben uppgick intäkterna till 0,7 Mkr. Vi kan tyvärr inte se att webbläsandet påverkar annonsingång eller prenumerationer i positiv riktning. Snarare misstänker vi att webben urholkar upplagearbetet. Är det så utgör webben långsiktigt ett hot mot tidningen Dagens Samhälles existens eftersom annonsintäkterna förutsätter att vi kan försvara papperstidningens räckvidd i den avgörande målgruppen.

Helt rätt.

Skulle min lilla blaska enbart förlita sig på annonsintäkter skulle det inte finnas en chans att jag skulle kunna driva den vidare. Därför en blygsam prislapp på sju kronor per månad (eller 15 kronor om du köper via Qiozk). Vill du stödja Macpro Magazine, prenumerera eller köp den idag.

Tack!

Jocke© 2021 Omsoc Publishing AB