2011-02-02
Nyhet

Inga backuper hos Flickr

Om du använder Flickr som en backup för dina bilder är det dags att tänka om:

IT architect and Flickr user Mirco Wilhelm couldn’t log on to his 5-year old account yesterday, and when he asked the Flickr team about this issue they flat out told him they had accidentally flushed his entire account, and the 4,000 photos that were in it, straight down the drain.

Apparently Wilhelm reported a Flickr user with an account that held ‘obviously stolen material’ to the company last weekend, but a staff member erroneously incinerated his account instead of the culprit’s.

Jag rekommenderar alla att överväga en offsite-backup. För egen del kör jag med Macdaddys offsitebackup, mycket beroende på att de använder programvaran Crashplan som fungerar ypperligt på både klienter och servrar, oavsett om du kör Mac, Windows eller Linux.© 2021 Omsoc Publishing AB