2011-02-02
Nyhet

Slutsålt!

Det är med stor glädje och stolthet jag kan berätta att annonsplatsen ovanför denna nyhet är bokad för hela 2011. Stödet från annonsörerna, Apoio AB och Moreware AB, är inte bara välbehövligt utan också enormt smickrande för mig. Tycho och Jörgen på respektive företag tillhör också en skara företag som stöttat de första numrena av Macpro Magazine och jag är väldigt tacksam till dem båda och alla andra annonsörer för det.

Så gör som Aderstedt Software, iPhonebutiken, Apoio, Moreware, Macdaddy, Netgear, och många andra: annonsera för din produkt eller tjänst på Macpro!

Det gott om alternativ för dig som vill synas i antingen tidning eller sajt, eller både och. RSS-flödets annonsplats är ledig fram till Juni, och sedan upptagen från Juli till sista September och sedan ledig igen året ut. Annonsplatsen under denna text är exklusivt bokad under samma tidsperiod, från Juli till sista September, men resten av året är den fortfarande ledig för exklusiva bokningar eller som en del av annonspoolen.

För mer information om att annonsera på Macpro, se denna sida, och för att annonsera i Macpro Magazine finns all information du behöver här.© 2021 Omsoc Publishing AB