2011-02-03
Nyhet

Smart rackhylla för Mac Mini Server

Sonnet har tidigare sålt en rackhylla för upp till fyra Mac Mini eller Mac Mini Server av den gamla modellen. Denna nya rackhylla är dock något i hästväg, med inbyggd öppning för DVD-drive, integrerad strömkontakt i frontpanelen för varje mac och USB-kontakt i frontpanelen. RIktigt läckert och smart och helt plötsligt kan man racka upp en större mängd Mac Mini Server utan att oroa sig för om de ska trilla eller pillas med.

Prislappen är på smått blodiga 159 dollar styck, men det är samtidigt helt klart värt pengarna om man har behovet.

Ingen svensk ÅF är klar vad jag vet men jag gissar att de trevliga gossarna och flickorna på Kullander tar in dom ögonabums i sitt sortiment.

Läs mer här.

(Tack till Simon Johansson för tipset)© 2021 Omsoc Publishing AB