2011-03-29
Nyhet

Våga ta betalt

Christopher Bowns om varför man ska hålla sig undan riskkapital:

I’ve been a member of the above three services [Facebook, Twitter, Tumblr] for a combined total of 13.5 years, and have watched all three grow from small services in a corner of the internet to the front-page, well-known brands that they are today.

All three have made the same tragic mistake: at no point did they say, “hey, we’ll give you (more features, fewer ads, faster service) if you give us some cash.” I would have (and still would) willingly paid a substantial sum to each.

Det känns allt mer som att “folk” är beredda att betala för sig när det gäller webbsajter av olika slag. Kanske inte lika mycket här i Sverige som i USA, men helt klart är vi på väg mot en tid där vi antingen dränks i annonser på varje sida, eller betalar för läsbarhet och att vara säker på att vår favoritblogg fortsätter uppdateras.© 2019 Omsoc Publishing AB