2011-05-06
Nyhet

Din Mac om den vore en bil

Ben Brooks sätter denna tiopoängarna från mittlinjen:

MacBook Pro 17″:

Stupid — I mean it’s a really big SUV. Think Hummer, or Ford Excursion — both that have seen end of life because of the limited market. This is a car without the full benefits of a truck, while still having all the downsides of the truck. Such as not being able to fit in parking garages, or in parallel stalls — all while not having the versatility of a truck. Basically you get all of the bad, without much of the good.

Enligt denna guide har jag en pickup, en bil med flak, en stor motorcykel och en liten motorcykel och hela tiden suktar efter en liten bil med två dörrar alternativt en sedan-modell i mellanstorlek. De två sista har jag vilket tidigare nämnts ingen aning om varför jag vill ha, då jag ju inte behöver den.© 2021 Omsoc Publishing AB