2011-05-06
Nyhet

“"Vargen kommer!"”

Grubers fenomenala lista om de återkommande “larmen” om virus och andra risker med Mac OS X.

Jag har kört Mac OS X sedan 2001 och aldrig haft ett virus, eller ett antivirusprogram heller för den delen. Därmed inte sagt att det inte finns, eller att andra inte kommer att drabbas en vacker dag men med sunt förnuft och genom att hålla sig borta från piratkopierad programvara så klarar man sig bevisligen väldigt långt.

Det är också min policy på Macpro att inte testa, skriva om eller lotta ut antivirusprogram för Mac OS X. Däremot brukar jag roa mig med att skriva svar på de pressreleaser som ramlar in med jämna mellanrum där det varnas om det ena och det andra och ifrågasätta innehållet.

Underligt nog får jag aldrig svar på de mailen…© 2021 Omsoc Publishing AB