2011-05-19
Nyhet

Macpro Magazine Maj 2011 släpps 30/5!

Den 30:e Maj smäller det. Månadens nummer av Macpro Magazine släpps då på App Store, Qiozk, Paperton och direkt till prenumeranterna. Omslaget, som inte är riktigt klart ännu, ser du ovan.

Månadens nummer innehåller en stor artikel om Google, test av nya 27″ Core i7 iMac med Thunderbolt, Logitech HD Pro Webcam C910, Workgroup Manager för iPad, bloggverktyget Blogsy, PNG Compressor, Real Racing 2 HD och Sennheisers samarbete med Adidas för träningsnördar – hörlurarna OMX 680i Sports.

Vi tittar närmare på hur NFS fungerar under Snow Leopard Server, och vilka operativsystem du realistiskt kan installera på en gammal Xserve G4. Vi besöker verkstaden hos iPhoneservice och givetvis kommenterar Wanloo en aktuell händelse i en ny helskön serieruta.

Detta och några överraskningar bjuds du på nästa måndag!

Bra att veta är också detta: Från och med detta nummer kommer alla som köper tidningen att ha tillgång till olika former av material, tävlingar och annat som endast går att komma åt med ett lösenord. Lösenordet hittar du inne i tidningen!© 2021 Omsoc Publishing AB